Wednesday, March 2, 2011

Idea baru utk doorgift

Nak bg marshmallow!Nak bagi marshmall-owww!!Sbb marshmallow sgt la comel bentuknya.Ada ke patut tu dijadikan alasan nak bagi marshmallow kt org??Ish2...Nak wrap mcm ni ha:


Tapi bungkusan kecik sket la.Kang bankrup den.


Yg ni dah siap tambah ribbon & tag,yang menyebabkan aku lg cpt bankrup.
Ada org kata marshmallow x halal,sbb tak taw sumber gelatin yg di gunakan.Tapi rasanya,skang
dah ada marshmallow yg dah disahkan halal oleh JAKIM.Gonna DIY bungkus2 
(bukan DIY marshmallow oke) for my wedding =)

4 comments:

  1. kalo nak cr yg halal cr jenama yummy marshmallow..harga 11kg keatas RM4.00/100gram..kalo xsilap ler..hehehe...good luck yer dear =)

    ReplyDelete
  2. norA:link u too nora aira =))
    adawiyah:ooo,ada eh brand tu?hmm,kene cr ni.cm comel jgk wat marshmallow.tp x taw la brape bijik leh ltk dlm 1 plastik.hehe

    ReplyDelete
  3. hi dear

    i just blog walking dan terjumpe blog ni.. nice blog..
    berminat nak bagi door gift marshmallow utk wedding ye? leh la singgah http://marshmallowhalal2u.blogspot.com

    thank you :)

    have a nice day

    ReplyDelete